МАХАТ ВСИЧКИ ПАНА ОТ ВОДНАТА КУЛА, БДЖ ПРЕКРАТИ ДОГОВОРА НА „ЕВРО ФЕРТ“

контакти

Започна премахването на всички пана от Водната кула в Димитровград, което ще продължи и в събота. Дотам се стигна, след като „Холдинг БДЖ“ прекрати договора за наем на „Евро Ферт“ АД. Първоначално, алпинистите стартираха с паното от южния край. Там има поздрав към студентите за 8 декември, като преди това беше политическо послание за местните избори.

Vodna kula gerb DGR1Засега, на Водната кула ще се сложат две нови пана. Те ще бъдат с герба на Община Димитровград и трибагреника.

Предупредихме „Евро Ферт“, че паната трябва да бъдат премахнати до 17:00 часа на 8 октомври, но това не стана. За нас е маркетингов трик да се използва датата 8 декември, вместо номера на бюлетината. Всеки може да се досети какво сочи индиректно. Ние сме несъгласни и затова прекратихме договора на акционерното дружество. Това заяви инж. Продан Проданов, директор на Поделение за товарни превози Пловдив, който бе днес в Димитровград да съблюдава подмяната.

Панов обясни, че „Холдинг БДЖ“ е със 100% държавно участие и като такъв, няма право, на негова собственост, да има агитационни материали. Ние сме разрешили на „Евро Ферт“ да ползва Водната кула за реклама само на търговския обект, уточни той.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

4 КОМЕНТАРИ

    • БНТ е държавна телевизия! Работата на държавната телевизия е да информира за абсолютно всичко случващо се в държавата. В работата на държавната телевизия за разрешени политически клипове. Има изрична забрана за излъчването на реклами, от които в сметката на БНТ ще влязат парични средства.Забранени са реклами различни от реклами на предаванията на телевизията и нейните сестрински канали понеже държавната телевизия е ДЪРЖАВНА, за нея се отделят пари от данъците на всеки един данъкоплатец. Няма място за сравнение между БНТ и БДЖ!

    • Истината е, че престъпният, мафиотски октопод, наречен ГЕРБ е прострял пипалата си навсякъде и всяка линия, която не е успоредна на партийната, е грешна и … да я няма! Пречи на Герберастката фашистка диктатура да спечели служебна победа.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук