Маскиран открадна пари от денонощен магазин в Димитровград

20 000 лева и злато задигнаха от къща в Хасково, отмъкнаха 1600 лева при грабеж

Маскиран и облечен с тъмни дрехи човек открадна пари от денонощен магазин в Димитровград. Кражбата става вчера сутринта, около 5:30 часа, от обекта на бул. „Георги С. Раковски“, информират от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Неизвестният влязъл в магазина, след тръгването на охраната. От незаключената каса отмъква 335 лева и изчезва в неизвестна посока.

В момента на кражбата продавачката била на няколко метра от щанда, уточняват разследващите. По случая е образувано досъдебно производство.

За кражба в ареста на димитровградското управление бе задържан 33-годишен,откраднал от къща на ул. „Пети ноември“ метални и медни премети за 250 лева. Полицаи хващат и 54-годишна, задигнала от хипермаркет в Димитровград хранителни продукти за 78 лева, съобщава  бюлетина си Областната дирекция на МВР.

Двама младежи от Любимец са задържани, след като счупили автомат за напитки и захарни изделия и откраднали намиращите се вътре стоки.

Пари и злато са откраднати от къща в квартал „Каменни“ в Хасково през почивните дни. Крадците счупват три патрона на входна врата, за да влязат. По данни на собственика, от къщата са откраднати 20 000 лева, 50 грама накити и лични документи.

Хасковлия на 21 години е бил ограбен на 24 декември сутринта. Същият сигнализира, че бил пресрещнат от човек на ул. „Ст. Караджа“ в областния град. В същото време, към него се приближават още трима, събарят го на земята и с удари му отнемат чанта. В нея имало 1600 лева, се съобщава още в полицейския бюлетин.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук