Мартеници „Аз обичам Димитровград“ за посланици, министри и дипломати

Мартеници с лого „Аз обичам Димитровград“ стоят на ръцете на посланици, министри и висши дипломати от цял свят. В страната ни гостите води Председателството на България на Съвета на Европейския съюз. Сред тях са и тези, които от 1 март участват в работата на 8-та среща на министрите на културата от АСЕМ, по информация на actualno.com.

Кремена Михайлова е един от 70-те доброволци, които придружават делегациите на най-високо равнище. Посрещат гостите още от летището и ги придружават на всички срещи и събития,  включени в програмата им при престоя в България. 38-годишната димитровградчанка владее английски, немски и както сама казва „екзотичният” полски език.

Впечатлена от идеята на община Димитровград да подарява тематични мартеници „Аз обичам Димитровград”, тя вижда в това възможност да покаже пред чуждестранните гости късче от родното си място.

Mартениците бяха раздавани също в Община Димитровград на всеки, който бе ползвал административни услуги на 1 март. Това бе приятна изненада за гражданите, които приеха посланието: „Аз обичам Димитровград“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук