Манолова и Отровното трио заедно на изборите: Обединението ще доведе до успех

контакти

Председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и Отровното трио подписаха споразумение за общо явяване на следващите парламентарни избори.

Споразумението се подписа от адвокат Николай Хаджигенов от страна на Отровното трио и от председателя на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова.

Само обединението може да доведе до успех в усилието за демонтиране на едноличния модел, категорична и лаконична бе Манолова.

Хаджигенов не коментира, но по-късно заявката е да бъде даден брифинг.

Мая Манолова, с проф. Велислав Минеков, на водещата снимка, който в средата на декември постави ултиматум, че ще прекрати участието си в Отровното трио, ако няма  декларация за съдействие за честни избори…

Непосредствено преди Коледа стана ясно, че съвместни действия за честни избори ще предприемат организаторите на антиправителствените протести от т. нар. „Отровно трио“, Съюз „Демократична България“, партия „Има такъв народ“ и движение „Изправи се.БГ“. Според представителите им, не става дума за предизборна коалиция, а за принципна договорка, засега.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук