МАЛЪК ПАНАИР, ДО НЕДЕЛЯ, ПРЕД СПОРТНА ЗАЛА „МЛАДОСТ“

Малък панаир на занаятите се провежда пред спортна зала „Младост“ в Димитровград. Откриването му бе в късния следобед в четвъртък, продължава в петък, събота и неделя.

В последния работен ден, както и в събота, панаирът ще бъде отворен от 9:00 до 20:00 часа. В неделя може да бъде посетен до 13:00 часа. Това е добър повод да бъде обиколен и Неделен пазар, където в разгара си са летните колекции.

На малкия панаир има няколко занаятчии от Димитровград, Пловдив, Сливен и словенския Марибор. Те представят приложно изкуство, медни произведения, дърворезби, бижутерия, плъстене на вълна, накити и др. В Димитровград традиционно се провежда и голям Панаир на занаятите през септември.

На панаира желаещите могат да изработват сувенири, да наблюдават демонстрации или да си купят нещо. Проявата пред спортната зала е част от Международния фолклорен фестивал „С танците на дедите ни“, организиран от „Звездица“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук