МАГ ТЕОС С ДВЕ НАГРАДИ ОТ ОДРИН

контакти

Тодор Славов, по-известен като маг Теос, спечели две награди от фестивал в Одрин. Той е един от актьорите в театрална школа „Апропо“. Заради престижното класиране организаторите са поканили димитровградчанина и останалата част от театралната трупа да посетят следващата година турския град. Да поставят там представлението „Чуждата жена и мъжът под кревата“. В него се разглежда вечната тема за ревността, пречупена през погледа на днешната младеж. Премиерата в Димитровград бе в края на март. Сценаристи на постановката са Тодор Славов и Кристина Костова. Това е четвърта авторска разработка за театралната школа, съобщават от „Детски и младежки център“.

На маг Теос му предстои скоро отново да посети Одрин. Там той ще вземе участие в международно състезание за фокусници. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук