МАГИСТРАЛА „МАРИЦА“ ГОТОВА ОКОНЧАТЕЛНО ДО КРАЯ НА ОКТОМВРИ

Автомагистрала „Марица“ ще бъде окончателно готова до края на октомври. Това обеща пред БТВ министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Това, на практика, означава, че няма да бъде спазено предварителното намерение аутобанът да бъде пуснат по-рано, както заяви премиерът Борисов при прерязване лентата на Лот 2, от Димитровград до Харманли.

AM-MaricaLot-1По Лот 1 на АМ „Марица“, от Оризово до Димитровград, в момента се ремонтират мостови съоръжения. Почти готови са подлези, надлези и водостоци. Предстои дооформянето на насипи и подготовка за полагане на предасфалтния пласт. Асфалтирането, при хубаво време, ще отнеме около седмица. Надяваме се да приключим до края на октомври, но няма да е изключено да има и забавяне, коментираха на място.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук