Любовен еликсир поднася духовият оркестър в библиотеката

Джаз триото кани на документална фотоизложба и концерт

Любовен еликсир подготвят музикантите от Забавно-духов оркестър – Димитровград. Той ще бъде поднесен на 12 февруари от 18:30 часа в Градска библиотека „Пеньо Пенев“.

Заповядайте да се насладите на една наслада за душата в читалнята на библиотеката в Димитровград, канят организаторите. В обявеното събитие те не съобщават какви музикални изпълнения са включени в проявата, но е сигурно, че ще бъдат от висока класа. Очакват се и много приятни изненади за аудиторията, подобаващи на предстоящия Ден на влюбените. Солисти в концерта ще са Димитър Митев – кларинет, Живко Василев – тромпет, Веселин Митев – кларинет, Христо Ангелов – китара.

Същевременно, тази вечер, 6 февруари, Акустично джаз трио кани на откриването на документалната фотоизложба „Унгарският парламент“, от 18:00 часа в зала „Асен Крайшников“ в Димитровград. Малко след това ще започне концерт на Триото, Мария Арнаудова и Пламен Солаков. Проявите се организират с подкрепата на Община Димитровград, съдействието на Посолството на Унгария и Унгарския културен институт.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук