ЛЮБИМЕЦ 13 УЧАСТВА В КАСТИНГ ЗА МЪЖЕ

театър Апостол Карамитев
контакти

Избраният за „Любимец 13“ от димитровградската публика Герасим Георгиев – Геро ще играе в „Кастинг за мъже“. Постановката е по пиесата „Лизелота и месец май“. В нея на Геро ще влезе в роля заедно с актрисата Мария Сапунджиева. Комиците ще излязат на димитровградска сцена на 26 март, от 19 часа,  в навечерието на международния ден на театъра – 27 март, съобщават от храма на Мелпомена.

„Лизелота и месец май“ е сред най-поставяните пиеси на унгареца Жолт Плолжгай – един от най-добрите съвременни комедиографи. Комедията е своеобразно ръководство и наръчник за това как една жена трябва да воюва за своето щастие. Тандемът Мария Сапунджиева и Герасим Георгиев ще ви разкажат живота такъв, какъвто мислим, че не е, обясняват от театър „Апостол Карамитев„. Седем истории. Седем мъже. Седем първи срещи. Седем смъртни случая…Седем роли за седмия „Любимец 13“. И една отчаяна жена – Лизелота.

Постановката е на драматичен театър Пловдив. Режисьор е Богдан Петканин, превод на Нели Димова. Билети – по 12 лв.

След представлението Герасим Георгиев – Геро ще получи наградата, присъдена му от публиката. Ще изтегли и един т. нар. „златен талон“. Той представлява пропуск за двама за театралните постановки през годината. 

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук