Лудо време – пролет по Коледа

Аномалиите с времето, които започнаха да стават обичайни явления по всяко време на годината, няма да подминат и декември. След като в предходните дни и днес бяха регистрирани много по-ниски от обичайните температури за втората половина на месеца, по Коледа температурите ще са пролетни.

Днес ще се радваме на много слънчеви часове, макар че не се очаква живакът да надхвърли 4-5 градуса.

В петък на 24 декември – Бъдни вечер, максималните температури ще са около 6-7 градуса. В събота на 25 декември – Коледа, стойностите ще се повишат с още толкова, както ще се задържи и в неделя. В понеделник живакът ще показва до 15 градуса. Така ще е и във вторник.

Приятното време ще се задържи до средата на следващата седмица, когато ще започне плавно захлаждане. Все още не може да се каже колко осезаемо ще е то. Предварителната прогноза сочи, че в последните дни на декември ще е облачно и с валежи. Предстои да видим с какви температури ще посрещнем Нова година и дали ще има сняг.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук