ЛУДА НОЩ ПО ФРЕНСКИ, В ТЕАТЪРА

контакти

newbeautyКомедията „Луда нощ по френски“ ще бъде представена в ОДТ „Апостол Карамитев“, съобщават оттам. Представлението ще се състои на 20 април, от 19:00 часа.

Режисьор на постановката е Стефан Къшев. В нея зрителите ще видят Латинка Петрова, Васил Драганов, Вяра Табакова, Любомир Петкашев и Владислава Николова.

“Анна Бижуто” е оригиналното заглавие на блестящата комедия на Марк Камолети “Луда нощ по френски”. Икономката Анна се справя виртуозно с всички заплетени ситуации – умело регулира натоварения трафик от съпрузи, любовници, любовници на любовниците и т.н., като не им позволява да се засекат…

„Луда нощ по френски“ е преживяване “много смешно за сериозни неща” и не случайно е изиграна над 1300 пъти на различни сцени в Париж и Лондон.

Билети за комедията може да закупите от касата на димитровградския театър, на цени от 8 лева. За повече информация, на тел. 039166336, 0879294600.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук