ЛОВКО: ЕМО ГЕОРГИЕВ – ДОКЛАДЧИК С ПЪРВАНОВ В ХАСКОВО

Eмил Георгиев
контакти

Хасково: Почти като съдокладчик се вмъкна в срещата на експрезидента Първанов с хасковските червени, зеленият Емил Георгиев. Използвайки времето за въпроси и отговори, екологът грабна микрофона и не го остави поне 7 – 8 минути. При това от мястото за гости се качи на трибуната, да не би някой да не го види. А оттам облъчи залата с реч за огромната роля на ”Екогласност” в агитация за референдума. Обясни, че всички неуморно обикалят села и градове, защитавайки ядреното бъдеще на България. Изпратиха го с ръкопляскания, почти като на госта от столицата. Саморекламният трик обаче предизвика ирония у водещия Стефан Танев. Господин Георгиев пропусна да си зададе въпроса, вметна той. По-овладяно реагира Първанов, явно свикнал на подобни трикове при многобройните си срещи.

В Хасково експрезидентът дойде за последна, преди деня за размисъл, изява в защита на референдума. Към визитата, освен активът, интерес проявиха гости и участници в проекта АБВ. До Георгиев на първия ред бяха бившият председател на общинския съвет в Хасково – Делян Делчев, ексобластният управител Райна Йовчева, местен парламентарист № 1 в Димитровград – Стефан Димитров и други.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук