ЛЕТЕН ПОЗДРАВ ЗА ДИМИТРОВГРАД ОТ ДЖАЗ ТРИО И ПРИЯТЕЛИ

контакти

Летен поздрав към димитровградчани ще отправят музикантите от Акустично джаз трио. Ще изпълнят концерт на открито на бул. „България“ до малкото шадраванче, на 3 юли, от 18 часа. Това съобщи ръководителят на триото Димитър Русев. В програмата ще се включат други приятели-музиканти на джазмените.

Късче от лятото“ се казва концертът. Той се осъществява за пети път. Ще бъдат изпълнени предимно популярни джазови мелодии от Акустичното трио. То е в състав – Димитър Русев – китара, Митя Йорданов – пиано, Петър Ганев – ударни, Мария Аранаудова – вокал. Сред приятелите ще свирят Иван Тодоров – кавал, Пламен Крумов – китара, Иван Тонев – перкусия и др. Изключил съм лошото време от сметките, но ако е такова, ще отложим летния поздрав за друг ден, коментира Мутата. След тази, следващата изява на джазмените ще бъде около 2 септември за празника на града. Отново през септември им предстои изява на фестивал в Хасково. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук