КЪЩА НА ПЪПА НА ХАСКОВО ПРОДАВА НАП

newbeautyДвуетажна къща, на пъпа на Хасково, обяви за продан Националната агенция за приходите /НАП/. Имотът се намира на бул. „България“. Застроената му площ е 149 квадратни метра, в добро състояние е. Първоначалната му цена, определена от оценителите, е 297 069,75 лева.

В предишни години, сградата е била ползвана за битови и административни услуги – заведение за хранене, банков офис и други. Апетитна е заради локацията си – в идеалния център на Хасково, покрай реката, където автомобилният поток и този на пешеходци е значителен.

Проявяващите интерес към имота могат да го огледат както на място, след предварителна уговорка с публичния изпълнител водещ продажбата, така и по снимки, които вече са публикувани в електронната страницата на Агенцията. Огледите на място започват на 11 април и ще продължат една седмица. В интернет на адрес www.nap.bg – в рубриката „Продажби“ /категория „недвижими имоти“, местонахождение офис Хасково/, е достъпна цялата необходима информация за търга – начини за участие, срокове за внасяне на ценови предложения и на депозит, координати на публичния изпълнител от НАП, отговарящ за продажбата.

С приходите от търга предстои да бъдат погасени данъчни и осигурителни задължения на досегашните собственици на сградата. НАП апелира, при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

tivibearings banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук