КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ ПРЕДИЗВИКА ПОЖАР В ЗАВОД ЗА КАУЧУК

Късо съединение предизвика пожар в предприятие за преработка на каучук, в източна индустриална зона на Димитровград. То възниква в елинсталация, захранваща бойлер. Инцидентът става след 17:00 часа на 26 ноември, като на място се е отзовал един пожарен автомобил от димитровградската служба. От пламъците са опушени 100 квадрата стени, съобщават от Регионална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Хасково.

Пожарът е станал в завод за каучукови изделия „Волта“. Късото съединение подпалва инсталацията в баня, далеч от производствената част, както и от продукция. Това става след работно време, когато работници вземат душ. Те са реагирали адекватно, с пожарогасители, но не са могли да се справят напълно. Със своевременната си намеса, огнеборците са потушили пламъците.

Същевременно, се оказа, че елинсталацията е нова и вероятно се касае за некачествен монтаж.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук