КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ ПОДПАЛИ АПАРТАМЕНТ В ДИМИТРОВГРАД

контакти

Апартамент се подпали в Димитровград в късния съботен следобед. Инцидентът става в кв. „Простор“, съобщават от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението„ Хасково. Причина за него е късо съединение. То предизвикало пожара, обхванал гардероб и легло в една от стаите на жилището. Един автомобил от димитровградската пожарна служба се е отзовал на място да гаси пламъците.

Гумени ленти са се подпалили половин час след полунощ на 22 март в склад за отпадъци до фабрика „Химик“ в Димитровград, съобщават още от Регионалната дирекция. Пламъците в склада са се възобновили малко след 7:00 часа на същия ден, което наложило повторна намеса на огнеборците.

За периода 8:00 часа на 21 март до 8:00 часа на 23 март звената на ПБЗН са взели участие в ликвидиране на 23 произшествия в региона. Сред тях са пожари на сухи треви в общините Тополовград, Ивайловград, Димитровград, Свиленград, Любимец. Два комина на къщи – в Хасково и свиленградското село Чернодъб, са горели на 21 и 22 март.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук