Къса листа нареди за изборите БСП. Няма кандидати за задни места

Къса листа нареди Областният съвет на БСП – Хасково за парламентарните избори на 14 ноември. В нея фигурират пет представители на четири партийни организации в региона. Още две места са определени за коалиционни партньори, които ще бъдат определени от Националния съвет на партията. Водач ще е, както стана ясно, представител на АБВ.

Листата към този момент има следния състав:

  1. Владимир Маринов (АБВ);
  2. Виктор Годжов (Хасково);
  3. Никола Георгиев (Симеоновград);
  4. Владимир Бамбалов (Любимец);
  5. Георги Бекяров (Свиленград);
  6. Коалиционен партньор;
  7. Михаил Димитров (Любимец);
  8. Коалиционен партньор.

В листата няма номинирани от партийните организации в Димитровград, Харманли, Тополовград…

Кандидати има, но част от тях се отказаха, понеже желанието им бе да са до трето място в листата, информира председателят на Областния съвет на БСП Емилия Масларова.

Тя уточни, че Националният съвет, който утвърждава крайния състав, има възможност да допълни листата, като това се решава допълнително.

Трябва да се отбележи, че на парламентарните избори на 4 април листата на БСП за Хасково бе от 16 кандидати, за вота на 11 юли – от 12…Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук