КЪРПЯТ ДУПКИ ПО УЛИЦИ И БУЛЕВАРДИ

Изкърпване на пътната настилка
контакти

От следващата седмица започва изкърпване на пътната настилка с асфалт на някои от улиците и булевардите в града. Целта е да се запълнят дупките, образували се през зимния период. Ще бъде положен повече от 600 м2 асфалт, информират от общината.

Оттам казват още, че текат ремонтни дейности за подмяна и изграждане на тротоари и паркинги. Ремонтират се и благоустрояват паркинги по бул. „Г. С. Раковски“ /срещу хотел „Славяни“/; на бул. „Трети март“, обслужващ гражданите в блокове 9, 11, 13, 15; на ул. „Ромен Ролан“, до блок № 3 и сградата на новостроящия се магазин „Техномаркет“. Осъществяват се ремонти на тротоарите по ул. „Лайпциг“ 7, „Цар Борис“ 7 и 9, по булевардите „Д. Благоев“ /от бул. „Стефан Стамболов до ул. „Ромен Ролан/ и „Г. С. Раковски“ /от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Капитан Петко войвода“/. Ще се извърши преасфалтиране на сервизна улица на бул. „България“, с номера 6 и 8.

Приблизително към 5000 м2 ще бъде площта на отремонтираните тротоари. Стойността на дейностите е над 300 000 лв. В началото на май ще се благоустрои и кръговото кръстовище на околовръстния път. Проектът предвижда в средата му с цветя да бъде оформен герба на Димитровград, допълват от администрацията. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук