КЪРПЯТ ДУПКИ ПО ПЪТИЩАТА, СЛЕД СНЕГА

контакти

[quote]ОСНОВНИ РЕМОНТИ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА И ЛЯТОТО, ОБЕЩАВА АПИ[/quote]

Изкърпване на новопоявили се след снеговалежите дупки по основни пътни направления предприе Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/.

Със студена асфалтова смес се запълват неравности по стари и неремонтирани от години участъци от автомагистралите „Тракия“, „Хемус“ и „Марица“, както и по първокласните и второкласните пътища. Ежедневно служителите на 27-те областни пътни управления и пътноподдържащите фирми извършват огледи на отсечките и предприемат ремонтни дейности, за да се осигури безопасното пътуване на шофьорите.

Основните ремонтни дейности на пътната мрежа ще бъдат извършени след края на зимата – през месеците април, май и юни, уверяват от АПИ.

От Агенцията наблягат, че в участъците, в които се извършват ремонти, е необходимо шофьорите да карат внимателно. Скоростта им трябва да е съобразена и да спазват въведената пътна сигнализация.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук