Кърпят дупките по булевардите в Димитровград

контакти

Образувалите се през предходни периоди дупки по булевардите в Димитровград изкърпва екип на Общинско предприятие „Благоустрояване“.

Преди ден участъците бяха изрязани. Днес се запълват с топла асфалтова смес. Работници на предприятието я изсипват от камиона на конкретните места и изравняват, след което през нея преминава валяк.

На място споделиха, че са преминали през всички булеварди и в рамките на ден ще запълнят с асфалт. Казаха още, че след време предстои да запълват участъци и по вътрешни улици.

За целта има изготвени списъци и се действа приоритетно, обясни началникът на инвестиционния отдел в Община Димитровград Клавдия Тончева.

Тя поясни още, че се следи и дали ВиК запълва дупки, след аварии, включително, когато се появяват хлътвания, впоследствие. За целта се правят обходи и ако е необходимо, се изпращат писма до ВиК да отстраняват неравности в отделни зони. Темата коментира и заместник-кметът Светослав Стойков, който подчерта, че почти на всяка оперативка се напомня на ВиК да изпълнява ангажиментите си.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук