Кърджалиец и брат му хванати в Хасково, след отвличане на девойка

Още двама са задържани, за които има данни, че подпомогнали деянието

контакти

Кърджалиец на 28 години, сочен за извършител на отвличане на девойка, както и брат му, са били задържани вчера в Хасково.

При съвместни действия на полицейски служители от управлението в Кърджали и МВР – Хасково, 28-годишният е задържан след сигнал за отвличане на непълнолетна, информират от МВР – Кърджали.

По първоначални данни, деянието е извършено на 6 май в Кърджали, след което мъжът и момичето се придвижили до Хасково. За общодържавно издирване са били обявени пострадалата и съпричастният към деянието. Соченият за извършител и брат му са били установени и задържани вчера в Хасково.

След това са конвоирани до управлението в Кърджали, където за срок до 24 часа са задържани още 24-годишна и 32-годишен, за които има данни, че са съдействали при осъществяване на деянието.

Работата по изясняване на случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай от кърджалийското управление. Образувано е досъдебно производство.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук