КУРС ЗА ФОТОГРАФИ ОРГАНИЗИРА АКАДЕМИЯТА ЗА ТАЛАНТИ

контакти

Курс за фотографи организира „Академия за таланти“ – Димитровград. Ще ги води хасковският фотограф Славян Костов. За момента няма записали се, тъй като инициативата тепърва се обявява. Засега е ясно, че курсовете ще се провеждат три месеца – юни, юли и август, но впоследствие графика може да бъде променен. Желаещите заплащат такса от 20 лв. на месец. Няма възрастови ограничения. Обучението ще започне, ако се събере група от 8-10 човека, информира Маргарита Дякова от Академията.

В момента действащи са школи по изобразително изкуство, спортни танци, приложни изкуства. Има също група за спортни танци за желаещи над 18 годишна възраст. Вижте повече на Фейсбук страницата на Лятната академия по изкуствата.

Оттам допълват, че предстои обявяване на регионален конкурс по изобразително изкуство. Повече подробности обещават да дадат, след уточняване на критериите. Обещават също така много изненади през лятото.

Маргарита Дякова още се похвали, че награда за школата по изобразително изкуство спечели Мариела Богоева, която е възпитаничка към „Академия за таланти“ – Димитровград. Специален приз тя взе от II Национален конкурс „Великденско огънче в шепите си нося“, провел се в Лом. Тя допълни, че децата от школата имат награди и от други национални конкурси, проведени преди време. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук