КУПИЩА ХАРТИИ СЪБИРАТ УЧЕНИЦИ – ЛИСТ ПО ЛИСТ

контакти

Купища хартии събират ученици в традиционната акция „Лист по лист“. Тя е организира днес като част от акцията по пролетното почистване в Димитровград.

Четири пълни контейнера с хартия бяха събрали децата в ОУ „Пенчо Славейков“ до обедните часове. Още два бяха почти пълни и предстоеше да бъдат извозени. Някои ученици носеха килограми с хартия за предаване, други – по-малко, колкото са намерили от домовете си. В следващите дни предстои изчисляване на общите количества по включилите се школа и определяне на първенците.

list-po-list-1Пролетното почистване продължава до 30 април. Награди ще бъдат давани за най-добре почистени детски градини, училища, пенсионерски клубове, социални заведения и междублокови пространства. Класирането на най-добрите ще определи комисия, след оглед с организаторите.

 

 

office2 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук