КУЛТОВ 70-И ВИПУСК ИЗПРАТИ ПМГ „ИВАН ВАЗОВ“

Култов седемдесети випуск изпрати ПМГ „Иван Вазов“ – Димитровград. През 2015 г. се навършват 70 години от основаването на най-старото средно училище в града.

Дефилето на абитуриентите от ПМГ бе поредното и последно от училищата в Димитровград, осъществено на червения килим и на централната сцена. 92 зрелостници от четири паралелки завършват в димитровградската гимназия през тази година.

Родителите дадоха крила на своите деца. Ние ги научихме да ги ползват и да летят, за да осъществяват мечтите си с гордост и достойнство. Надявам се да сме ги подготвили със знания, умения и компетентност, поздрави ги директорът на училището Илияна Славова.

За да успееш, трябва да се бориш. За да помъдрееш, не трябва да се страхуваш да грешиш, прозвуча като препоръка от родителите. В амбициозните си стремежи ще се потопим от утре, сега ще празнуваме, отвърнаха абитуриентите. Балната им вечер ще бъде в хасковският комплекс „Фантазия“.

Вижте още снимки на Фейсбук страницата ни и я харесайте, ако ви харесва.

office2 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук