Кръстовище в Димитровград – затворено за два дни заради ремонт

контакти

Платното за движение при кръстовището между улиците „Иван Вазов“ и „Груди Кирков“ в Димитровград е затворено за два дни, заради ремонт.

Временната организация ще е в сила на 1 и 2 февруари, сряда и четвъртък. Тя е във връзка с подвързването на новия водопровод на ул. „Груди Кирков“.

Движението се пренасочва по обходни маршрути, както следва: движещите се от бул. „Димитър Благоев“ по ул.„Иван Вазов“ се пренасочват от бул. „Димитър Благоев“ –  ул.„Асен Халачев“ – ул. „Димчо Дебелянов“ – ул.„Иван Вазов“, движещите се от бул. „Г.С.Раковски“ по ул.„Иван Вазов“ се пренасочват от бул. „Г.С.Раковски“ – бул. „Димитър Благоев“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

  1. Колко чудесно е било да няма денонощен шум от постоянно преминаващи моторни превозни средства!
    Задължително и да се направят замервания на нивата на шум и състоянието на въздуха по ул. „Ив. Вазов“ и да се въведе нова организация на движението!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук