КРЪГЛА МАСА: СИНДИКАЛИСТИ НИЩЯТ УСЛОВИЯТА НА ТРУД

Кръгла маса организират Национална федерация „Химия“ при КТ „Подкрепа“ и синдикална секция на Конфедерацията в „Неохим“ АД. Дискутираната тема ще бъде „Възможности според българското законодателство за подобряване условията на труд чрез колективното трудово договаряне”. Събитието ще се проведе в конферентната зала на хотел „Славяни“, на 30 юли, от 14 часа.

Целта на дебата е да разясни основните знания и умения при подобряване на компетентността в колективното трудово договаряне. Амбицията на дискусията е постигане на по-голяма яснота, публичност и прозрачност на процеса, информират организаторите. Поканени са представители на работници и служители, преки участници в преговорите с работодателите. Инициативата се организира по проект „Подкрепа за Достоен труд”, осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз. 

Снимка – glasove.com Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук