КРЪГЛА МАСА: ПРОТЕСТ НА КАФЕ ПРЕД ОБЩИНАТА

контакти

Нещо като Кръгла маса си спретнаха протестиращите в Димитровград. Бяха подредили пейки в центъра на площада в кръг. Вземаха ги от намиращите се до сцената. От време на време се налагаше да докарат още по някоя, ако местата не достигат. По подобие на изразяващите недоволството си в столицата пред парламента, решиха да пият кафе и други напитки. Нямаше много хора, събраха се обичайните от предни пъти, както и още няколко.

Пред тях отново бе птичата клетка, в която имаше кукли със снимки на политици. Идеята реализираха миналата неделя, но сега новостта бе, че в кафеза имаше символично бесило. От време на време на него окачаха някоя от куклите със снимки. Отвън пък стоеше кашон с нарязани от хартия форми на човечета. Протестиращите обясниха, че това са 240 национални предатели. Какво обаче ще правят с тях, още не знаели.

На сбирката обсъдиха намерението да стартират подписка за това правителството да си подаде оставката. Ще я пускат от понеделник. Преди оставката обаче, настояват да се приемат промени в изборния кодекс. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук