КРИБ УЧРЕДИ РЕГИОНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ В ХАСКОВО

Учредителното събрание на регионалната структура на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ се проведе в Хасково. Регионалният клон на КРИБ в областния град бе открит официално от инж. Иван Бойков, заместник-председател на Управителния съвет на КРИБ, който отправи приветствие към учредителите и гостите на събитието. Приветствие към участниците отправи и председателят на КРИБ Кърджали, г-н Фахри Идриз.  Гости на събитието бяха представители на община Ивайловград, Христо Праматаров, община Хасково, Георги Иванов, община Любимец, Христо Христозов, на КТ Подкрепа Хасково, Марио Бисеров и представители на регионалните дирекции „Бюро по труда” от областта.

В събитието взеха участие представители на фирми от различни сектори на икономиката от региона, като официално учредители на КРИБ Хасково станаха 17 от най-влиятелните работодатели за областта, от големия и среден бизнес в Хасково.

KRIB regionalna strukturaВ Управителния съвет на КРИБ Хасково влязоха 5 дружества, в това число: „Лотос“ ООД, „Евро Ферт“ АД, „Делена“ ЕООД, „Глобал“ ООД, „Аква“ 3 ООД. За председател на Управителния съвет на КРИБ Хасково бе избран Стефан Димитров, представител на „Лотос“ ООД.

Контролният съвет на новото сдружение „КРИБ Хасково” включва три дружества – „Анико“ ЕООД, „Кармен 2000“ ЕООД и „ЕкоТех“ ООД. За председател на Контролния съвет бе избрана Катя Господинова, управител на „ЕкоТех“ ООД.

Основна цел на новата регионална структура на КРИБ е да подпомага местния бизнес в решаването на проблемите на местно и регионално равнище и ефективно да защитава неговите интереси в партньорство с местната власт.

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ – Гласът на българския бизнес ще подкрепя новото сдружение в процеса на постигане на общите цели и приоритети на бизнеса в България.

Източник: krib.bgПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук