КРИБ С ПРИЗОВЕ ЗА СОЦИАЛНО ОТГОВОРНИ КОМПАНИИ

КРИБ
контакти

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ ще връчи призСоциално отговорна компания – партньор на община за 2012 г.“ Ще го получат избрани фирми, опериращи на територията на област Хасково, определени чрез комисии в съответните общини. Инициативата е съвместно с кметовете на общините Хасково, Димитровград, Харманли, Симеоновград, Тополовград и Ивайловград.

Официалното връчване на призовете ще се проведе на 2 април 2013 г., хотел „Ретро”, гр. Хасково, от 15.00 часа, в конферетна зала.

Гости на събитието ще бъдат Петър Кънев, заместник-председател на Управителния съвет на КРИБ, областният управител Ирена Узунова, кметове на общините и председатели на общинските съвети в областта.

Участие може да се потвърди до 29 март /петък/ или на тел. 0885 226614 –Илияна Желязкова. За контакти: Стефан Димитров, регионален представител на КРИБ – тел.: 0888583183. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук