КРИБ: ВЧЕРАШНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ НЕ Е ПИСАНА ОТ СТЕФАН ДИМИТРОВ

контакти

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България изпрати писмо до медиите, в което обяснява, че вчерашната изпратена до медиите декларация е приета на извънредно заседание на Управителния и Консултативния съвети и ръководствата на браншовите организации на КРИБ, проведено на 19 юни. За да не остават читателите с грешно впечатление, че тази декларация е писана от регионалния председател на конфедерацията Стефан Димитров, уточняват от конфедерацията. На заседанието бе обсъдена създадената обстановка и произтичащите от това проблеми за бизнеса.

В информацията изпращат и копие от текста на писмото, придружаващо самата декларация. В нея от КРИБ обясняват, че не може да се допусне предприемането на политически действия, които да доведат икономиката на България до колапс. Откакто встъпи в длъжност на 29 май кабинетът „Орешарски”, както и парламентът, се занимават единствено и само със силовите структури на държавата, докато икономиката е оставена на заден план. Подкрепяме също така и справедливите искания на протестиращите наши сънародници на площадите на страната ни, се казва в декларацията. Нейният пълен текст може да видите тук.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук