КРАСИМИР ПРЕМЯНОВ – ВТОРИ В ЛИСТАТА НА БСП

Красимир Премянов
контакти

Красимир Премянов ще бъде подгласник на Драгомир Стойнев в листата на БСП в Хасковския многомандатен район. Както вече писахме, второто място е отредено за Съюза на тракийските дружества в България. Първоначалните предположения бяха, че ще го заеме бившият кмет на Ивайловград, настоящ член на ръководството на СТДБ и областен председател на червените – Стефан Танев. Той обаче е получил, смятаното също за избираемо трето място в подредбата, направена на заседание късно вчера. Втори, с огромен процент вероятност, ще е Премянов. Той е национален председател на тракийци, ползва се с известност и би помогнал за изтегляне на листата, твърди информиран източник.

На четвърто място областният съвет е поставил предприемачът Никола Динков от Свиленград, пета е юристът Смиляна Нитова от Хасково, шеста – младата надежда от Харманли Яна Заркова. Димитровградчани, които с нарочно решение от конференцията си настояват за второ място, получават едва седмо в лицето на члена на Националния съвет на БСП Жара Пенева – Георгиева. След нея са младите Фани Димитрова, Нина Стойчева, Божидар Драганов, Даниела Борисова, Любомир Андреев, Антон Атанасов, Галя Спасова и Виолета Желева.

Редът обаче може да се окаже неокончателен, тъй като Националният съвет има право на промени в листата. Възможно е разместване, поради очевидната доминация на малките общини в челото.  Окончателният вариант ще се изясни на 4 април, когато БСП окончателно определя кандидатите си за народни представители в цялата страна.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук