Красиви празници със заря от „Айко Трейд“

Качество без компромис в пиротехниката

Подобаващото честване на Нова година няма как да мине без фойерверките, защото украсяват празника по неповторим начин. Ако сте решили да използвате такива, трябва сериозно да помислите откъде да си ги закупите, да сте сигурни, че отговарят на условията за безопасност и добре да се информирате за начина им на употреба. За тези изисквания напълно може да разчитате на „Айко Трейд“ ООД. Фирмата е лицензирана и специализирана – лидер в продажбите на любителска и професионална пиротехника и консумативи от над 20 години.

Предлагаме само и единствено стока, сертифицирана за европейския пазар. Ценим качеството и не правим никакъв компромис с него. Разполагаме с огромно разнообразие от пиротехнически изделия. Най-важното за нас е да спазваме всички правила за съхранението, продажбата и употребата им. При нас хората ще получат професионално мнение и отношение, коментира управителят на дружеството Любомир Колев.

Артикулите идват предимно от Китай, тъй като производителите там нямат конкуренция, откъм качество и цена. Изрядността им е допълнително гарантирана от завишения в последните години контрол и тестове, преди всяко едно изделие да бъде внесено в България, за да е сигурно, че отговаря на критериите. Същевременно, всеки един продукт има инструкция на български език за правилно ползване.

Категорично препоръчваме на клиентите да избягват съмнителни и неспециализирани места за покупки на пиротехника. Може да бъде много опасно, ако търговецът не е наясно какво продава и не е компетентен да обясни как се използва. Затова е задължително хората да се доверяват на оторизирани магазини, като нашите, допълва Колев.

„Айко Трейд“ развива верига от магазини. Три от тях са в Димитровград – в открояващ се червен фургон срещу „Енди Маркет“, до автобусната спирка за Хасково – на бул. „Трети март“ № 8 и на Неделния пазар – близо до борцовата зала. Има и още два – в Банско и Гълъбово.

АСОРТИМЕНТЪТ Е ПОВЕЧЕ ОТ БОГАТ. ПРОМОЦИИ СЛЕД КОЛЕДА

Асортиментът в обектите е повече от богат. Най-търсени са пиратките, но в последните години тенденцията е към пиробатериите, като възможност за хубава заря. Римските свещи също се харесват от клиентите, както и ракети, вулканчета, димки с различни цветове, които създават ефектна празнична атмосфера. Те се продават само на пълнолетни, с изключение на бенгалския огън и конфетите. Постепенно се зареждат и стоки, произведени от екологични материали, които след използване, се превръщат в полезен за природата компост.

За редовните клиенти и при закупуване на определени количества са предвидени отстъпки. Ще има и промоции, основно на пиробатерии, в дните след Коледа. Част от цените ще бъдат коригирани, но ще се постараем ръстът им да е съвсем минимален, спрямо миналата година, подчертава управителят.

БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН ПО ПРАЗНИЦИТЕ

Освен всичко друго, „Айко Трейд“ провежда и професионални пиротехнически събития. Фирмата подготви илюминациите за запалването на светлините на елхите в Димитровград и Хасково, работи и с много частни фирми, организирайки различни корпоративни и прояви за лични празници. За това, освен на качествените изделия, разчита и на екип от пиротехници, професионалисти в своята област.

 

Магазините на „Айко Трейд“ работят без почивен ден. От понеделник до петък са отворени до 18:00 часа, в събота и неделя – до 17:00, както ще е и по Коледа. На 31 декември ще посрещат клиенти до 20:00 часа.

Посетете ги, за да се уверите в богатото разнообразие от качествени пиротехнически изделия и много други предложения в хоби сектора. Разгледайте ги преди това на фейсбук страницата на дружеството, както и на www.ajko-trade.com. Може да позвъните и на тел. 0878 279 737. Весели новогодишни празници пожелава на всички „Айко Трейд“!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук