КРАДАТ ТОК И 100 МЕТРА ЖИЦА

контакти

Кражба на ток е констатирала полицията в  симеоновградското село Троян, след сигнал на гражданин. Пристигналите на място служители установили, че 63-годишен мъж от селото се  прикачил незаконно към електропреносната мрежа. Забелязвайки възможността да ползва по празниците енергия без пари, човекът  вързал проводник между два предпазителя на електрическото табло. Авантата обаче била забелязана, в резултат на което срещу потребителя е образувано досъдебно производство.

Кражба на 100 метра меден проводник в Димитровград също попада в бюлетина на Областната полицейска дирекция. Жицата е открадната чрез срязване – от Централна гара  към гара Север. Досъдебно производство е образувано и тук, но срещу неизвестен, засега, извършител.

Без опасност за живота е 41-годишна пешеходка след пътен инцидент вчера по обяд в Хасково. 42-годишен водач на Рено, поради възникнала техническа авария, при спиране в дясно по посока на движението, загубил контрол над автомобила и е ударил намираща се на тротоара пешеходка. От удара, жената е с фрактура на дясна подбедрица.

rk4_banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук