ВНИМАНИЕ: КРАДАТ ЛАМПИ И ФАСУНГИ ОТ ПОДЛЕЗА, ОПАСНОСТ ОТ ЗЛОПОЛУКА

Лампите, които осветяват подлеза при жп гарата в Димитровград, се крадат масово. Крадат се и част от фасунгите. Това е опасно, защото тече ток и някой може сериозно да пострада. Сменяме ги всеки ден, заради кражбите, често и изгарят. Направо сме се видели в чудо. Това в определени моменти води до неосветеност на пространството вечер. Типично по български, не знам какво ще спечелят от една-две лампи, коментираха на място.

Подлезът все още не е готов, но през него може спокойно да се преминава. Неудобство е вдигането на прах в рамките на работния ден, заради дейностите. Обещанията са, че пространството трябва да бъде готово до месец. Сега се прави подравняване и подготовка за нови плочки в едната половина, стените са шпакловани, стълбите – почти готови. Предстои монтиране на 5 асансьора, които ще свързват с пероните.

Ban.sanirane

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук