КОФА БЛОКИРА КАМИОН НА НЕО ТИТАН, САШО ЩАНГАТА СЕ СПРАВЯ С ЛОПАТА

контакти

Кофа за боклук блокира камион на „Нео Титан“. Това стана рано тази сутрин в близост до градинката между бул. „Георги Раковски“ и ул. „Цар Борис III“ в Димитровград.

Както обикновено, камонът събираше боклука по обичайния си маршрут. Проблемът с кофата наложи спирането на дейността. Заради габаритите си, колата стопира за кратко движението в тясната вътрешна уличка. Това леко изнерви шофьорите, които обаче се и забавляваха на необичайната гледка.

bokluk-2Изправяйки се пред критичната ситуация, работник на „Нео Титан“ веднага грабна лопатата, за да освободи с нея блокиралата кофа. Това е Сашо Щангата. Аз съм Димо Крика, а пък другия колега е Владо Каратиста, каза един от събиращите отпадъци, настоявайки да се пише за него.

Такова нещо досега не се е случвало. Не е нещо особено. Кофата блокира заради големите обороти, с които се изтласква, каза шофьорът на камиона Тихомир. Проблемът може да е също в самия съд за отпадъците, защото се е изкривил от употреба през времето, допълниха другите. След това с другите кофи проблем нямаше, а работниците продължиха с почистването на Димитровград.  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук