Костадин Костадинов: Американците нагло погазват законите ни

контакти

Наглите американци не просто санкционират когото си искат, но и нагло нарушават каквито чужди закони си искат, ядосан коментира на Фейсбук страницата си лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Повод за гневното изявление е, че седмица след като правителството на САЩ публикува информация за санкционираните по закона „Магнитски“ български граждани, от наша страна няма реакция, от присъствието на личните им данни.

Костадинов роптае, че за този период доносници, както ги нарича, не са сезирали Комисията за защита на личните данни, не са организирали и протест пред американското посолство…

Изненадан съм, защото доносниците организираха пълномащабна кампания срещу събирането на подписи за провеждане на референдум за запазване на българския лев, но мълчат срамно и гузно за наглото и брутално погазване на българските закони от американците.

Това казва Костадин Костадинов и публикува снимки от страницата на американското министерство, заличавайки личните данни на българите. В същото време подчертава, че ако някой иска да ги научи, просто трябва да влезне в посочената страница.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук