Корнелия Нинова: Подкрепата за БСП расте. Няма да отстъпим на натиска

Димитровград е не само символ на архитектура, а на ценности, заяви лидерът на партията

Близо милион българи застанаха зад нас на парламентарните избори. Те в момента са с нас и подкрепата за БСП расте. С поведението и политиката си, оттук нататък, трябва да им дадем аргументи, че са на прав път, че ние гарантираме промяната, заяви в Димитровград лидерът на партията Корнелия Нинова.

В културен дом „Химик“ Нинова взе участие в среща-разговор: „Първият социалистически град – минало, настояще, бъдеще“, по повод 70-годишнината от основаването на града. В нея се включиха народните представители Виолета Желева, Никола Динков, Елена Йончева, председателят на Областния съвет на БСП Емилия Масларова.

Срещаме неистовата съпротива на системата, нежелание да се промени. Няма да отстъпим, въпреки натиска и въпреки опита да ни вкарат в статуквото, като ни провокират да влизаме в общо управление с ГЕРБ, заяви председателят на БСП.

Нинова поздрави димитровградчани за празника им. Подчерта, че Димитровград не е само символ на архитектурата, но най-вече символ на ценности, които Левицата изповядва над 100 години – солидарност, съзидание, строителство. Допълни, че бедността е най-големият проблем, с който политиците трябва да се справят. Всичко друго е съпътстващо.

Днес е празник, но трябва да кажем, че живеем в различно време. Може би, не такова, за което са мечтали първостроителите на Димитровград. Има нови предизвикателства и от нас зависи какво ще е бъдещето ни, защото то се строи днес, в настоящето. Трябва да съхраним и пазим историята, но още по-важно е да предложим нови перспективи, обърна се към аудиторията Виолета Желева.

Срещата продължи с въпроси към лидера на БСП, изразяване на мнения и становища. В разговорите Корнелия Нинова заключи, че силата е в народа, а не в една или друга партия.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук