Корнелия Нинова на обиколка в страната, да чуе структурите на партията

Имаме сили да покажем политически и кадрови потенциал, заявява председателят на БСП

Председателят на БСП Корнелия Нинова е стартирала обиколки, за да се срещне със структурите на партията в страната. Първата й визита бе в Хасково, става ясно от информация на фейсбук страницата й.

Тук съм, за да чуя мнението ви за приоритетите в нашата работа, проблемите в общините, каква промяна е необходима в листите и стратегията на кампанията. Трябва заедно, централното ръководство и местните организации да имаме позиция по тези въпроси и да работим в екип. Партията има сили на предстоящите избори да покаже политически и кадрови потенциал. Искам от вас мобилизация и екипност, коментирала е Корнелия Нинова в Хасково пред председателите на 11 общински организации.

Същевременно, председателят на БСП продължава срещите си в другите области, като, както се посочва в информацията, в тях ще участват досегашни депутати и представители на местната власт.

На парламентарните избори на 4 април БСП спечели само един мандат за 29-ти Многомандатен избирателен район – Хасково, в който водач на Левицата бе Велизар Енчев, при три мандата на предходния вот. Незадоволителният резултат в този и други райони на страната, говори се в публичното пространство, е наложило преосмисляне на политиката на БСП, за това доколко е правилно водачите на листите да бъдат „спуснати“ и доколко, свързани с конкретния регион.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук