КОРДОН НА „ЩЪРКЕЛИТЕ“ ЗА ВИНЕТКИ

Областна дирекция на МВР
контакти

Кордон от полицаи е завардил пътя от едната страна на комплекс „Щъркелите“ между Хасково и Димитровград.

В момента униформените се намират от страната на бившето заведение. Шпалир от полицаи отклонява всеки автомобил в десния ръкав, идващ от Димитровград. Преглеждат за нови винетки, които влизат в сила от 1 февруари. При проверка гледат и застраховката.

Малко по-рано днес от областната дирекция на МВР съобщиха, че между 13 и 15 часа на 1 февруари ще започне специализирана полицейска операция по  холандски модел. Оттам не дадоха  информация къде точно ще се проведе и какво представлява тя, но вероятно става дума за същата акция. Не е ясно обаче на колко места в региона ще се ловят нарушители.

Предупреждаваме водачите, че е възможно кордонът на „Щъркелите“ се прехвърли и от другия край на пътя – за проверка на колите от Хасково към Димитровград. Там също има подходящ ръкав за отклонение.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук