Концерт-спектакъл на Нина Николина в Димитровград довечера

Най-новият концерт-спектакъл на Нина Николина „JAZZ & TRADITIONS VOL.2 “ ще може да се гледа в Димитровград довечера, 31 август, от 20.30 часа на пл. „България“ в Димитровград.

“JAZZ & TRADITIONS VOL.2 “ е новата концертна програма на Нина Николина. В този концерт-спектакъл се срещат традиция и съвременност, музикално  съчетание на автентичен български фолклор с етно и джаз елементи.

В репертоара са включени новите песни от предстоящия втори концертен албум на изпълнителката “JAZZ & TRADITIONS VOL.2 “, най-популярните, както и неиздавани до момента български народни песни, които са погледнати по различен от традиционния начин, събиращ фолклор, етноджаз, фламенко и вокални и инструментални импровизации.

В нов аранжимент ще могат да бъдат чути хит синглите на изпълнителката „Ти“, „Тебе да вземем“ и „Сън“.

На сцената с Нина Николина ще са Калин Вельов –  барабани и перкусии, Мартин Ташев – тромпет и вокал, Мирослав Турийски – клавишни, Таня Първанова – вокал.

Митове, легенди и традиции, освен „разказани“ в песен, ще чуете и с текст в „превод“ от диалектите, разказани в спектакъла от Нина Николина.

Концертът се реализира е с подкрепата на Министерство на Културата и е част от програмата за празника на Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук