Концерт в Димитровград на Държавен музикален театър, с билети на преференциални цени

Коледен концерт, с оркестъра и солисти на Държавен музикален театър „Стефан Македонски“ – София, ще се състои на 18 декември, от 18.30 часа, в залата на ОДТ „Апостол Карамитев“. Той е част от програмата на община Димитровград за Коледните и Новогодишни празници.

Истинска наслада за сетивата на гражданите и гостите на Димитровград, които ще могат да се насладят на виртуозните изпълнения на именитите музиканти с произведения на Лехар, Щраус, Калман, Асен Карастоянов и др. Музикалната институция гостува на града с тазгодишната си коледна програма, която ще представи само няколко дни след концерта в Димитровград и пред софийска публика, споделят организаторите. Диригент е Юли Дамянов, режисьор – Александър Мутафчийски.

Билети  могат да се закупят от касата на театъра в Димитровград от днес. Цената на билета е 6 лв. Това е преференциална цена за нашите съграждани и гости, тъй като Община Димитровград дофинансира концерта на известните музиканти, допълват оттам.

Коледните концерти са една красива традиция, която община Димитровград създаде в навечерието на най-светлите празници. Всяка година в града да гостуват едни от най-изявените български симфонични оркестри и музиканти, които в европейската традиция на големите световни сцени радват димитровградчани и гостите на града с изящните си изпълнения.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук