КОНСУЛТИРАТ ПРИЕМНИ РОДИТЕЛИ ЗА ДЕТСКАТА АДАПТАЦИЯ

Приемна грижа
контакти

Супервизия на приемните семейства, утвърдени по проект, в който има настанени деца се проведе в Община Димитровград, информират оттам. Вера Колешева, консултант по проект „И аз имам семейство”  и социалните работници от екипа по приемна грижа  разговаряха с приемните родителите за трудностите, които срещат при отглеждането и възпитанието на поверените им деца.  Г-жа Колешева консултира родителите, как да се справят със социалната адаптация на децата, попаднали в нова за тях среда.

Супервизията е във връзка с изпълнение на  Дейност 6 „Провеждане на индивидуална и групова супервизия на приемните семейства. Създаване на групи за самопомощ” по проект BG051РО001-5.2.11-0001-С0001 „И аз имам семейство” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси, 2007-2012 г., схема за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG051РО001-5.2.11-0001 „Приеми ме” на 16.04.2013 година.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук