Консултации за членове на РИК насрочва областният управител

контакти

Консултации с представители на парламентарно представените партии и коалиции за избор на членове на Районната избирателна комисия /РИК/ насрочва Областният управител Катя Панева, информират от ведомството й. Консултациите са във връзка с предстоящото произвеждане на избори за народни представители на 2 октомври 2022 г. и ще се проведат в събота – 6 август от 10 часа. Мястото е зала „Марица”, ет. I в сградата на Областна администрация Хасково.

Освен парламентарно представените партии и коалиции, до което е изпратена покана, в разговорите могат да се включат и такива, без представители във вече разпуснатото Народно събрание, уточнява се в поканата от областния управител.

За повече информация от Областна администрация Хасково дават ЛИНК, към сайта си, както и към страницата на ЦИК, където може да бъде видяна необходимата Декларация от лицата, предложени за членове на РИК, в изборите за народни представители на 2 октомври 2022 г.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук