КОНСТРУИРАХА ПИСТОЛЕТ, МАСКИРАН КАТО СМАРТФОН

newbeautyПистолет, маскиран като смартфон, конструира американска компания. Той е с две цеви, като спусъкът се скрива в самия „смартфон“, когато той е затворен. Търговската марка на оръжието е Ideal Conceal Gun. Производител е фирмата Ideal Conceal от щата Минесота и в момента тя очаква патентно одобрение за необичайния артикул, който по размери и тегло отговаря на смартфон.

Пистолетът стреля с патрони 9х17 мм. Той е пълно копие на мобилен телефон, с подобия като камери, изход за слушалки и т. н. Очаква се оръжието да струва около 400 долара. Сгъваемата му конструкция е патентована и бързо се превръща в огнестрелно оръжие.

Произвелата новия продукт компания получи ред критики. На първо място, се посочва, че с него може да пострадат деца, ако попадне в ръцете им и го вземат за смартфон, на какъвто досущ прилича. Компанията, от своя страна, го рекламира като ефективно средство за самозащита и защита. Оттам посочват, че другите оръжия са неудобни и се отличават при носене. За разлика от тяхното, което лесно се слива със средата, без никой да предполага, че човек го носи.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук