КОНКУРС ПО ПРОЕКТ „АТРИУМ” ЧАКА ФОТО И ВИДЕО КАДРИ

Атриум - конкурс
контакти

Конкурс по проекта „Атриум” обявява на интернет-страницата му www.atrium-see.eu водещата община Форли – Италия. Замисълът е фотографско проучване на архитектурното наследство от тоталитарното минало на Европа.

Изоставени или получили нова функция сгради, паметници, пропаганда, са обектите на изследването, което ще завърши с изложба във Форли през юли 2013 г. По-късно тя ще се проведе и в други европейски градове, ще се включи и в каталог, разясняват организаторите. Участието може да бъде със снимки и видеоматериали.

Регламентът подробно е представен в сайта на община Димитровград, партньор в проекта, и може да се види на адрес: www.dimitrovgrad.bg – раздел „Актуално”.

Оттам може да се изтегли и бланка за участие. Конкурсът е международен и се кандидатства само на английски език. Крайният срок за изпращане на материалите е 31 март 2013 г., на [email protected] информират от пресслужбата на общината.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук