КОНКУРС ЗА ФОТО И КОЛАЖИ ТЪРСИ ДОБРОТО

Конкурс за фотография и фотоколаж обяви Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Той е предвиден за ученици, които трябва да уловят доброто с обективите.

В надпреварата ще бъдат избрани кадри, отговарящи на темата, с позитивно излъчване, като противовес на залелите публичното пространство негативни снимки и клипове от училища в страната. Фотографиите и фотоколажите трябва да бъдат с размер не по-малък от 15/21см (В5), да бъдат паспартирани и надписани в долния десен ъгъл. Към тях трябва да има допълнени данните за контакт с участника и по желание – послание. Творбите се предоставят в общината до 17 часа на 14 ноември, ет. 2, стая 25.

Комисия ще оцени кадрите и ще подреди класиране до трето място в две възрастови групи – 4-7 клас и 8-12 клас. Резултатите ще бъдат обявени на 19 ноември, когато отбелязваме Световния ден срещу насилието. Победителите ще получат грамоти и предметни награди, а с отличените творби ще бъде подредена изложба във фоайето на Историческия музей.

Повече информация желаещите могат да получат от Донка Тенева, секретар МКБППМН, тел. 0391/68-315. 

Красиви, удобни, функционални – МЕБЕЛИ ESTILO: www.estilo.bg Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук