Конкурс за фотографии, за 70-годишнината на Димитровград, организира Виолета Желева

Конкурс за фотографии, „Моят град през моите очи“, организира народният представител Виолета Желева. Посветен е на празника на Димитровград – 2 септември, честващ 70-годишнина от основаването си.

Рождената дата се отбелязва с ред инициативи. Иска ми се към тях да добавим още една – конкурс за фотографии. Идеята е всеки желаещ да покаже Димитровград през неговите очи. Да представи това, което най-много го впечатлява по интересен начин, споделя депутатът.

Фотографиите се изпращат на имейл адрес: [email protected] Те трябва да бъдат във формат JPG, с резолюция не по-малка от  3 000 точки по дългата страна. Иначе казано – не по-малки от 3  мегапиксела, за да се подреди по-късно изложба с най-добрите.

Всеки участник може да представи до 3 кадъра. В писмото трябва да бъдат посочени наименование на снимката или мястото, където е правена, име и фамилия на автора, кратко лично представяне, координати за връзка. Не е задължително фотографът да живее в Димитровград. От тук обаче трябва да е видяното през обектива.

Снимки на имейла ще се приемат от 1 до 20 август. След това ще бъдат подредени в албум на страницата на Виолета Желева: https://www.facebook.com/ZhelevaVioleta/, без имената на авторите. Там, до 30 август, могат да бъдат харесвани. Събралата най-много лайкове фотография, печели наградата на публиката.

Трите най-добри фотографии ще избере компетентно жури. Резултатът ще бъде обявен на 31 август. Авторите на отличените кадри ще получат награди.  А със снимките от конкурса, по-късно ще бъде подредена изложба.

Успех на участниците! Очаквам погледите ви към града, който всички обичаме, обръща се към участниците народният представител от Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук