КОНКУРС ЗА ЛОГО НА ЮБИЛЕЯ СИ ОБЯВЯВАТ ОТ ЦЕНТЪРА ЗА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ

контакти

10 години от основаването си празнува Дневният център за деца с увреждания – Димитровград. Празненството беше днес в ресторант „Гъбата“, рождената дата обаче е на 2 септември, когато е и празника на града. Изложбата „С нашите ръце“ бе представена на събитието. Интересното при нея е, че децата са рисували картините с пръсти. Техни творения бяха и поредица сувенири – на морска тематика, изпълващи „Спомени от лятото“.

ДЦДУ посреща юбилея с пълен капацитет от 30 деца. Очакват се още, като предстои екип да определи колко точно да бъдат те. По право можем да надвишим капацитета до 35 деца спокойно, но не е желателно да са повече, уточини директорът Ивелина Златева. Центърът предоставя комплекс от социални услуги, безопасна и сигурна среда за възпитание на децата.

10-годишнината е повод за конкурс за лого. Ще го обявим официално в началото на учебната година, каза в аванс Златева. Според нея, това ще бъде възможност други деца от училищата да се запознаят с тези с увреждания и да ги направят щастливи.

Повече информация за ДЦДУ вижте тук.

delchev2 ban

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук