Обявиха конкурс за директор на общинския драматичен театър в Димитровград

След конкурсите за директори на Градската библиотека „П. Пенев“ и Младежкия център в Димитровград, които вече са с нови ръководители, конкурс е обявен и за директор на Общинския драматичен театър „Апостол Карамитев”.
Изискване към кандидатите е да имат завършено висше образование, образователно-квалификационна степен „магистър” с профил „Изкуства” или „Хуманитарни науки”, професионално направление – „Театрално изкуство”, „Филология” или „Философия”. Необходим е, също така, поне тригодишен стаж в областта на културата, отлични познания на действащото законодателство в областта в тази област, способности планиране, организиране и контрол на работата. Правоотношението с новия директор на театъра ще бъде срочно, с продължителност 4 години, е записано в обявата.
Конкурсът ще се проведе в два етапа. Първият – по документи, вторият като защита на концепция за развитие на Общинския драматичен театър за срока на управление. Окончателният избор ще стане след събеседване с кандидатите.
Необходими документи се приемат в едномесечен срок, считано от деня на публикуване на обявата на сайта на Общината www.dimitrovgrad.bg.  Документи се приемат в Общинска администрация, гише №1 “Деловодство”. За повече информация е посочен тел. (0391) 68 296.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук