Конкурси за 3-ти март и за изработване на мартеници обявиха в Димитровград

контакти

Рецитаторски онлайн конкурс „България – земя на герои 2024“, посветен на Националния празник на България 3-ти март, обяви в Димитровград Общинско предприятие „Детски и младежки център“ (ОП ДМЦ). То обяви и семеен конкурс „Пижо и Пенда“ за изработване на мартеници.

В конкурса, посветен на 3-ти март, могат да участват всички деца и младежи от община Димитровград, като заснемат клип на свое рецитаторско изпълнение на тема „България – земя на герои” и го изпратят като лично съобщение на Facebook – страницата: България Земя На Герои. Времетраенето на изпълненията трябва да бъде до 3 минути. В самото начало на клипа участникът трябва да се представи с две имена, клас/група, училище/детска градина или организация. Краен срок за публикуване на клиповете: 23.02.2024 г./петък/, 17:00 часа. Още подробности, на страницата отдолу:

Обогатяване на знанията за българската мартеница, за идентичността и красотата й са сред целите на конкурса „Пижо и Пенда“. Категориите са две – мартеници и кукла или пано. Творбите се подават в ОП ДМЦ до 19 февруари /понеделник/, 17 часа. Още подробности, на страницата отдолу:Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук